Naturhistoriska riksmuseet, samling 11:15 vid huvudentrén

I morgon söndag är det dags för exkursion vid naturhistoriska riksmuseet i Stockholm. Exkursionen är kopplad till en artikeluppgift som sedan tidigare ligger uppe här: Instruktioner för exkursion och miljöhistorisk artikel

Dom som vill åker från Uppsala med 10:11 tåget, och tar sedan tunnelbanans röda linje mot mörby centrum och hoppar av vid "universitet". Därifrån är det en kortare promenad till Naturhistoriska. Om ni föredrar att åka tidigare eller kommer från ett annat håll än Uppsala så ses vi vid entrén 11.15. Entrén är grattis då vi besöker museet som en del av en kurs, men det betyder förmodligen att vi behöver gå in samtidigt vid 11.15. Då kommer ni även få ut artikelmaterial, frågor samt kunna forma grupper. Inne på museet har ni möjlighet att själva fördela er tid över de olika utställningarna. Vi kommer dock försöka återsamlas någon gång under dagen för att äta picknicklunch ute om vädret tillåter. Var och en tar med sig vad de vill äta/bjuda på. Det går också bra att köpa lunch på resturang Fossilen på naturhistoriska.

PS. följ gärna med på peoples climate march direkt efter exkursionen. Deltagare samlas från 15:00 vid Vasaparken och själva vandringen börjar 15:30. Viktigt och bra.

Bästa hälsningar
Sofia & Alexis

This entry was posted in Global miljöhistoria. Bookmark the permalink.