Uppdaterat schema!

Hej!
Nu har schemat blivit uppdaterad med en rad ändringar den senaste tiden. Ta därför en ordentligt titt på detta då några föreläsningar har bytt plats.
Andra viktiga ändringar som har skett är att studiebesöket den 24/11 är uppdelat i två pass. Projektgrupp 1-4 kommer delta 9.15-10.30 och Projektgrupp 5-9 kommer delta 10.45-12.00. Studiebesöket sker hos Hyresgästföreningen och ni kommer få en liten förberedelseuppgift inför detta i dagarna.
Vi har även lyssnat in era kommentarer om intensiteten på kursen och därmed förkortat (och flyttat) workshopen med speed-dating. Vi har även arbetat om (och flyttat) formatet för tillfället med Petra Hansson, det kommer nu vara en föreläsning och inte ett examinerande seminarium. Det innebär att boken Oryx & Crake kommer examineras på modulfinalen (och i dialog-pmet) tillsammans med den övriga litteraturen istället.
För att göra det möjligt att åka på julledighet redan på fredagen vecka 51 har vi även flyttat halva modulfinalen till torsdagen. Det innebär att ni som ska presentera era studiebesök kommer göra detta på torsdag 18/12 istället. Då kan vi sluta 12.30 istället för kl 16.00 på fredagen den 19/12, hoppas detta är okej för alla.

Men, ta som sagt en ordentlig titt i schemat då dessa och flera ändringar har skett!

Allt gott!
Sanna och Sofia

This entry was posted in Hållbar utveckling A. Bookmark the permalink.