Välkomna till Hållbar utveckling A 2014!

Hej alla ni som har ansökt till kursen Hållbar utveckling A 2014!
Det är ännu två månader kvar till kursstart men vi som arbetar med kursen, Sanna och Sofia, vill redan nu passa på att hälsa er varmt välkomna till en termin som kommer bli både spännande, utmanande och lärorik. Vi är väldigt förväntansfulla inför höstens termin och arbetar just nu med att få ihop de sista pusselbitarna i kursen, ni kan förvänta er mer information gällande schema och litteratur ca en månad innan kursstart. Då kan ni även förvänta er mer detaljerad information om registreringen, men tills dess gäller följande:
Kursstart med upprop sker 1 september kl 8.15 i Lindahlsalen på EBC, det är även då ni blir registrerade på kursen. Det är obligatorisk närvaro på uppropet, om ni inte är där förlorar ni er plats på kursen och den går till någon annan. Detta innebär att även ni som är reserver och vill läsa kursen bör komma på uppropet för ni har då möjligheten att bli antagna till kursen!

Om ni har några frågor angående kursen kan ni maila till någon av följande adresser:
hu@csduppsala.uu.se
sofia.ekbom@csduppsala.uu.se
sanna.gunnarsson@csduppsala.uu.se

Vi är på semester vecka 28 och 29 men kommer sen besvara eventuella mail.

Observera att de länkar och den information som nu finns här på kursportalen är från föregående år och inte säkert är aktuell till HT-14!

En riktig skön sommar önskar
Sanna och Sofia
Kursamanuenser för Hållbar Utveckling A
Uppsala universitet, CEMUS

This entry was posted in Hållbar utveckling A. Bookmark the permalink.