VVV: Uppdaterat schema, instuderingsfrågor och Örjans föreläsningar

Hej,
och Tack för den här första veckan på kursen Värderingar, världsbilder och visioner!

Vi i kursledningen har uppskattat den här första veckan väldigt mycket och vi ser fram emot en spännande termin med er då vi kommer att fortsätta utforska många utav de frågor och teman som vi har börjat beröra den här veckan. Nästa vecka fortsätter vi med ett aktivt tillfälle med Renita Sörensdotter då vi kommer gå närmare in på normer och maktstrukturer, vi kommer även ha en föreläsning med Carl Reinhold Bråkenhielm som kommer introducera oss närmare till de tankesystem som har format vårt samhälle så som det ser ut idag. För er som läser kursen fristående blir det även en spännande Crash course i hållbar utveckling på måndag!

Vi i kursledningen vill uppmuntra er till att komma igång med läsningen ordentligt redan nu i början, så att ni kan få ut mesta möjliga av litteratursamtalen och diskussionerna i klassrummet.

På kursportalen http://cemusstudent.se/vvv/ har det skett vissa uppdateringar:

- Schemat är uppdaterat, någon föreläsning har bytt sal och framförallt så har ett tillfälle som vi har haft svårt att hitta tid för nu fått en fast plats. Den 9 feb klockan 9-12 kommer ni ha en examinerande workshop som är avgörande för era kommande grupparbeten, så vi är väldigt glada över att ha den inbokad! Se mer i schemat!
- Under Litteraturfliken hittar ni instuderingsfrågor till The Natural Alien, de ska inte besvaras och lämnas in skriftligt utan är ett stöd för er i er läsning av boken.
- Örjan Appelqvist var väldigt generös och skickade sina manus till oss så att ni får ta del av dem, de hittar ni under fliken Föreläsningar. Vi vill dock poängtera att detta inte kommer erbjudas av alla föreläsare. Om ni har några frågor till Örjan kan ni höra av er till oss i kursledningen så får ni hans mailadress.

Trevlig helg!
Kursledningen - Sanna och Malin

This entry was posted in Hållbar utveckling - värderingar, världsbilder och visioner, Hållbar utveckling B. Bookmark the permalink.