Extraföreläsning, volontärmöte och platser kvar till Norge!

Hej, nästa vecka kommer bli en fullspäckad livsfilosofivecka med föreläsningar måndag (Brian Palmer) och tisdag (Chris Bingefors), seminarium på onsdag och Norgeresa torsdag-söndag.

Som om detta inte vore nog vill vi även passa på att bjuda in er till en extra och frivillig, men spännande, föreläsning tisdag 6:e maj kl 15:15 - 17:00 med David Rothenberg, musiker, författare och filosof i sal 12:004 på Blåsenhus. Mer info om detta hittar ni här: Öppen föreläsning med David Rothenberg.

Dessutom vill vi bjuda in er till ett info-möte på Cemus på tisdag kl 13:30 för de som är intresserade av att vara med som volontär på en spännande konferens om utbildning för hållbar utveckling (ESD) på Blåsenhus 3:e juni. Ni hittar mer information i denna inbjudan:  Volontärinbjudan för ESD Call for Action

Och sist men inte minst vill vi sprida att det finns plats för några extra deltagare till Norgeresan och att ni kan sprida detta till andra studenter på Cemus som ni känner. Ni känner ju redan till detaljerna, men för säkerhets skull är det 8:e - 11:e maj som gäller och kostnaden är 1600 kr. Vi vill ha extra anmälningar senast måndag.
Måndag är även dagen som gäller för betalning för er som har skrivit upp er på att följa med!

Ha en skön helg!
/Hannes & Magnus

"Winter is coming."

This entry was posted in Livsfilosofi VT13. Bookmark the permalink.