Välkomna till Livsfilosofi vårterminen 2015!

Hej och välkomna alla ni som ska läsa Livsfilosofin och det moderna samhället i vår! Vi ser fram emot en spännande och givande kursomgång med nya studenter, nya föreläsare och nya tankar och livsfilosofier!

Det är mycket viktigt att ni som är antagna till kursen närvarar på uppropet på första kurstillfället eftersom det är först då ni kan registreras och därmed behålla er plats på kursen! Uppropet äger alltså rum tisdag den 24:e mars kl 17:15 i Norrlandssalen på Geocentrum (Villavägen 16). De som inte närvarar kan alltså inte garanteras en plats på kursen.

Här ovanför under fliken "Kursinformation" hittar ni en pdf med den mesta information om kursen som ni kan tänkas behöva. Där finns också ett preliminärt schema med alla kurstillfällen. Det som kan tänkas tillkomma eller ändras i schemat är vissa föreläsare som ännu inte är helt inbokade, eller något salsbyte. I övrigt kan ni utgå från att dagar och tider i schemat ska stämma. Men hör av er till oss om ni hittar något som ser märkligt ut eller motsägelser, det kan mycket väl ha smugit sig in något tryckfel.

Traditionen trogen i denna kurs kommer vi att åka på en studieresa till livsfilosofins Norge för att träffa Per-Ingvar och filosofera över livet medan vi vandrar i naturen, lagar mat och bor tillsammans. Denna resa äger rum 23-26 april och sker till självkostnadspris (runt 1600 kr).

Vi ser fram emot att träffa er alla om några veckor!
/Hannes & Magnus, Kursledningen

This entry was posted in Livsfilosofi VT13. Bookmark the permalink.