Ändring i schema, tors. 22/5

Det har blivit lite förändringar i schemat för torsdagen den 22/5 eftersom CEMUS anordnar Sustainability festival 2014. Se eventet här: http://www.csduppsala.uu.se/2014/may-22-cemuse-sustainability-festival-2014/

Vi kommer tidigarelägga kurstillfället till kl. 13 i sal 21:328 Blåsenhus, eftersom det då kommer att hållas en workshop på temat Ficiton & Sustainability, som en del av festivalen. Denna workshop tycker vi passar väldigt bra in på vår kurs, och det filmtillfälle som först var planerat på kvällstid. Workshopen är mellan 13.00-14.00 så vi hoppas att de allra flesta kan närvara även om det nu blir på dagtid!

Filmen som vi skulle ha sett på kvällen mellan 17.15-20.00 heter Problema, och den kan ni hitta på http://www.problema-thefilm.org/ Den är tänkvärd och en bra utgångspunkt för er essay. Istället för att se filmen gemensamt får ni se den på valfri plats och tid. Gå gärna på så mycket som möjligt av festivalen, kommer bli grymt. På kvällen  kommer det vara livemusik och grillning. Se eventet för mer info.

Alla ändringar finns nedskrivna i det uppdaterade schemat. Vi hoppas att ni kommer att vara en del av festivalen!

Allt gott!

Petra & Sofia

This entry was posted in Teknik, makt och mänsklighetens framtid. Bookmark the permalink.