SU 4 och inlämningar under sommaren…

Efter en del besvär till följd av en kombination av fältarbete på norrbottska landsbygden och för mycket att göra har till slut de SU 4 som har skickats in i tid rättats. Ni som har lämnat in har fått tillbaka dem på mejlen.

Ni är många som bara har några få små uppgifter kvar att komplettera med för att bli godkända. Eftersom jag inte längre jobbar med kursen ber jag er ödmjukast att lämna in till adressen mm@csduppsala.uu.se. Min mejladress kommer stängas ner inom kort. Det är kursens officiella adress och den kommer kollas senare i sommar så att ni kan få ut poängen innan nästa termin. Har ni frågor om kursen framöver kan ni kontakta jakob.grandin@csduppsala.uu.se. Behöver ni med bestämdhet komma i kontakt med just mig kan ni få min privata mejladress av Jakob.

Jag har sammanställt kursutvärderingarna som ni gjorde vid sista seminariet. Sammanställningen ligger som en pdf ovan.

Sist men inte minst vill jag återigen tacka er alla för att ni gjorde den här kursomgången både intellektuellt utmanande och, framför allt, kul! Det var den sista kursomgång jag håller för Cemus räkning och det känns riktigt gött att få sluta med en kursomgång som lämnar mig med en varm känsla i magen. Tack även för både fina ord och kritik i kursutvärderingarna och under kursens gång.

Mvh/Markus

This entry was posted in Teknik, makt och mänsklighetens framtid. Bookmark the permalink.