Inställd föreläsning 4/2! (och mer information)

Hej!
Tyvärr har föreläsningen med Paul Sinclair imorgon, 4/2, blivit inställd pga sjukdom. Vi väljer att inte ersätta momentet med något annat utan ni får istället tid för självstudier. Sprid gärna detta till alla i klassen.

Ni kan till exempel utnyttja tiden till att läsa igenom Skrivuppgift 1 samt förberedelser för Seminarium 1 som nu har kommit upp här på sidan.

Den 20e februari anordnas det ett gruvsymposium som är inkluderat i ert schema. Detta moment är inte obligatoriskt men det kommer vara en mycket intressant dag som vi rekommenderar att ni medverkar på om ni har möjlighet. Om ni vill delta måste ni föranmäla er via den här länken; https://docs.google.com/forms/d/1Lq57wlyp9QjCWCtKTEiAKhRbs12sVfMtc1vlbv5pnvg/viewform
Kolla även in facebook-eventet för mer information: https://www.facebook.com/events/793910670624674/?ref_dashboard_filter=upcoming

Under dagen kommer vi uppdatera schemat här på sidan, förändringarna som gäller (utöver den inställda föreläsningen imorgon) är att Emmy Dahls föreläsning på onsdag utgår och att vi istället inkluderar en föreläsning den 17e mars kl 13-16. Vi hoppas att detta inte ska orsaka några större problem för er.

Vi ses på onsdag!
Sanna och Malin

This entry was posted in Hållbar utveckling - värderingar, världsbilder och visioner. Bookmark the permalink.