Tvärvetenskapligt fältarbeteOpponering flyttad

Vi hörde att ni ville flytta opponeringen till imorgon istället för på onsdag. Vi har kollat  igenom schemana här på Cemus och det går utmärkt att flytta den. Alltså kör vi opponering imorgon kl 16.00-18 i vårt vanliga lilla rum på Geocentrum.

 Vi ses då!

Inför inlämning av fältrapport och opponering

Hoppas det går bra för er nu på sluttampen av ert fältarbete!

Kom ihåg att mejla in er rapport till de övriga i gruppen senast kl 17.00 den 27/5! Eftersom ni bara är fyra i klassen har vi förkortat opponeringstillfället med två timmar - den nya tiden är nu kl 13.00-15.00 (den 29/5). Instruktioner för opponeringen och information om vem som ska opponera på vilken rapport finns här ovan.

Slutinlämning sker sedan senast kl. 17.00 den 31/5.

Lycka till med ert skrivande och det ska bli fint att träffa er igen den 29:e!

Ett tips!

CEMUS rötter anordnar ett symposium som heter "Beyond Hope" nu på torsdag 9/5 kl.17-19  i Hambergssalen på Geocentrum. Talar gör Brian Palmer och Timothée Parrique. För mer information, klicka här.

Abstract – uppsatskonferens

Nedan finns abstract inför morgondagens uppsatskonferens.
Abstract (pdf)

Innan imorgon vill vi att ni har förberett er inför att leda diskussionen kring den abstract ni är opponent på, samt att ni ska bekanta er med övriga abstract i den session ni presenterar i (så att ni kan delta aktivt diskussionen under sessionen).