MMRestuppgifter och “sista” inlämningsdag

Sista inlämningsdag för restuppgifter för att vara säker på att få betyget innan sommaren är måndagen den 11:e juni kl. 12.00. Man är välkommen att lämna in senare också, men vi kan då inte garantera att betyget hinner rapporteras in innan sommaren (examinatorer och administratörer tenderar att ta semester så här års).

Vi kommer inom kort att mejla ut till samtliga studenter som har restuppgifter. I det mejlet står vilka restuppgifter du (eventuellt) har att göra för att bli godkänd. Hemtentan håller fortfarande på att rättas. Har du inte fått något mejl inom de närmaste dagarna är du godkänd på kursen och har inga restuppgifter att göra (förutsatt att hemtentan blir godkänd).

Lämna in samtliga uppgifter till: mm@csduppsala.uu.se

Restuppgift för missad förseminarieuppgift

Restuppgift för missat föreläsningstillfälle

Restuppgift för seminarium 1

Restuppgift för seminarium 2

Restuppgift för seminarium 3

Restuppgift för seminarium 4

 

Seminariet imorgon

Igår på föreläsningen bad vi er att hålla ett öga på kursportalen idag. Det rör något så viktigt som ackumulationen av fika till morgondagens seminarium. Vi utlyser härmed att det kommer vara ett knytisfika på morgondagens seminarium. Ta med något gott att fika, egenbakat eller köpe, så står kursledningen för kaffe/té!

Förseminarieuppgift 4

Här är den fjärde och sista förseminarieuppgiften till på torsdag nästa vecka. Enjoy!

Försem 4

HEMTENTAN

Här är hemtentan. God tur!

Hemtenta