Information inför studiebesöket på måndag 24/11

Hej på er!
På måndag ska vi på studiebesök hos Åse Richard på Hyresgästföreningen. Studiebesöket är en del av projektkursen och under besöket kommer ni få höra Åse berätta om sina reflektioner och lärdomar från att ha arbetat med ett konstprojekt som heter Våra Hem. Studiebesöket har titeln ”Hållbart boende för alla?” och det är precis det som konstprojektet handlar om.
Inför studiebesöket ska ni läsa den här (mycket korta) artikeln:
http://www.miljomagasinet.se/artiklar/140813-vi-vill-kunna-bo-kvar.html
Artikeln är i tre delar och ni ska läsa alla tre då de bidrar med olika perspektiv på samma tema.

Konstprojektet har bestått av flera olika uttrycksformer, däribland film. Inför studiebesöket ska ni därför ta del av delar av utställningen genom att se följande (även de mycket korta) filmklipp

Studiebesöket kommer vara uppdelat i två pass där projektgrupp 1-4 ska delta 9.15-10.30 och projektgrupp 5-9 ska delta 10.45-12.00. Delar av Våra Hems utställning finns att se på Hyresgästföreningen, vilket ni också kommer få lite tid att göra. Då vi dessvärre har begränsat med tid så finns det möjlighet för er som vill att komma 15min innan ert pass börjar för att få chans att kolla lite extra på utställningen. Ni som vill från grupp 1-4 får alltså gärna komma från kl 9.00 och ni från grupp 5-9 som vill får gärna komma från 10.30. Då utställningen hänger preliminärt på Hyresgästföreningen har Åse även bett mig uppmärksamma er på att det är människors arbetsplats ni kommer besöka, det vill säga respekt för människors arbetsro är att beakta.
Hyresgästföreningen hittar ni på Storgatan 32, 3trp.

Hör av er om ni har några frågor!
Sanna och Sofia

This entry was posted in Hållbar utveckling A, Uncategorized. Bookmark the permalink.